14 september 2019
16:00

Vasalunds IF

Referat: Karlslunds IF HFK - Vasalunds IF

2-0 i paus. 3-2 i den 78:e minuten. Idag räcker inte det till poäng då Vasalund kommer igen ett par gånger om och vinner division 1-matchen med 3-4. Karlslund, det enda kvarvarande laget i serien inför denna 23:e omgång utan förlust på hemmaplan i år, får därmed sålla sig till sällskapet att kamma noll på sitt hemmagräs.

Karlslund ställer upp med följande lag för dagen:
Jakob Kindberg
Gabriel Kopkin – Daniel Hultqvist – Anton Olsson
Simon Gefvert – Dennis Koss – Sebastian Loyola Nydén – Justin Salmon – Sermed Habib
Shpëtim Hasani – Furkan Motori

Avbytare:
Tim Månsson, Ludwig Rhan, Gilban Mohammed, Elias Jangdin, Salim Ali Mohammed, Phillip Amin, Christer Lipovac

Karlslund får en kanonstart av matchen efter två nästintill identiska mål. Den absolut gemensamma nämnare är Sermed Habib som både i den 5:e och 24:e minuten snurrar runt på vänsterkanten och slår in bollen centralt i straffområdet och där Shpëtim Hasani respektive Gabriel Kopkin kan styra in bollen i mål, 1-0 och 2-0 och ett för övrigt fint spel ute på planen. 2-0 står sig till halvtidsvilan och vi kan konstatera en bra genomförd första halvlek av hemmalaget.

Vasalund kommer ut i den andra halvleken som ett mycket vassare lag och det rasslar till i den 65:e och 68:e minuten då de både reducerar och kvitterar. Karlslund ska dock komma tillbaka i ledning då Furkan Motori smeker in en frispark i den 78:e minuten, 3-2.

En ledning som alltså förvandlas till nåt helt annat då Vasalund återigen kommer tillbaka och gör 3-3 i den 83:e minuten och sedan släcker alla poänglampor för Karlslund då de gör 3-4 i den 88:e minuten.

En tung förlust efter att ha stått för en så bra första halvlek och haft ledningen med 12 minuter kvar av matchen. Vasalund gör en mycket bra andra halvlek och vi gratulerar dem till sin höjning och till de tre poängen.